Met de Winsol verticals speelt u een lichtspel zonder weerga. Uw interieur wordt rijker dankzij deze gordijnen van oriënteerbare verticale banden

Winsol Verticals zijn verticale stroken van kunststof of textiel, beschikbaar in een breed aanbod van kleuren en lamelbreedtes (52-63-89-127-250 mm). Verticals kunnen trouwens toegepast worden voor uiteenlopende vormen van ramen. Richt zo uw interieur volledig volgens uw smaak en wens in. U kan kiezen voor handmatige of elektrische bediening.

Ook een combinatie van kunststof en textiel is mogelijk met de Winsol ‘Gordijn Verticals’. Deze raamdecoratie combineert de voordelen van beide materialen. Er is geen door-kijk naar binnen toe door het gebruik van glasgordijn stof. En men kan een verduisterend effect creëren door het sluiten van de lamellen.

Ontdek ook onze XXL lamellen(kunststof of textiel) van 250 mm of onze paneelrail 300 mm. Beide zijn uiterst geschikt voor hoge ruimtes en geven een extra accent in de ruimte. Ze kunnen ook volgens uw wens en smaak geperso-naliseerd worden met decostrips.

Winsol paneelgordijnen kunnen zijdelings achter elkaar geschoven worden en verdwijnen zo in de ruimte. Zo lenen ze zich ideaal als ruimteverdeler, maar ook als raamdecoratie voor grotere raampartijen. Bijna alle stoffen uit de collectie ‘Vouwgordijnen’ en de collectie ‘Rollo’ kunnen als paneelgordijn geconfectioneerd worden. Gezien dezelfde stoffen gebruikt worden, kan u perfect vouw- en paneelgordijnen binnen eenzelfde ruimte met elkaar combineren.

Voor meer informatie omtrent de verticals, kom gerust een kijkje nemen in onze showroom waar steeds een medewerker voor je klaar staat.

Download onze brochure

Zuiders zonlicht stijlvol gedoseerd naar uw wensen : zonovergoten vergezicht en stijlvolle wanddecoratie. Deze horizontale lamellen tonen een geraffineerd landschap.

Dit type raamdecoratie ziet er nu nóg eleganter uit dankzij de smallere bovenbak en onderlat. Tevens zijn alle onderdelen in de kleur van de lamellen afgewerkt, mooi en discreet!

Door het gebruik van een open onderlat kunnen de aluminium venetians ook in de hoogte aangepast worden, waar en wanneer u dat zelf wenst!

U opteert eerder voor een naturelle, warme raamdecoratie?
Behalve ons ruime aanbod van aluminum venetians, bieden we ook een brede waaier van houten venetians (10 kleuren) aan.

Voor meer informatie omtrent de venetians, kom gerust een kijkje nemen in onze showroom waar steeds een medewerker voor je klaar staat.

Het rolgordijn is een esthetische raambekleding die de felle zomer- of winterzon omtovert in een rustig sfeerlicht. Een rolgordijn is een heel decoratieve vorm van raamdecoratie. Met dit opgerold gordijn schermt u op een eenvoudige manier uw raam tegen zonlicht af.

Afhankelijk van de stofkeuze kan een rolgordijn transparant, semi-transparant of verduisterend zijn. In ons uitgebreid assortiment vindt u vast en zeker de perfecte stof/kleur voor uw interieur terug, uni kleur of met motief. Ook wat de afmetingen betreft, heeft u alle vrijheid: Winsol rolgordijnen zijn mogelijk tot een oppervlakte van 12 m2. Breedte: 4000 mm x hoogte: 4000 mm

Ontdek ook ‘DUO ROLLO’, een dubbel rolgordijn waarbij u zelf de transparantiegraad bepaalt. Bij het optrekken of neerlaten van het gordijn, wisselen transparante en niet-transparante banen elkaar af en bereikt u zo het gewenste lichteffect.

Voor meer informatie omtrent de rollo of duo-rollo, kom gerust een kijkje nemen in onze showroom waar steeds een medewerker voor je klaar staat.

Een raamdecoratie met klasse. Zowel voor het modern als klassiek interieur zorgt het vouwgordijn voor een elegante en sfeervolle uitstraling.

Vouwgordijnen zijn over de jaren heen een immens populaire vorm van raamdecoratie geworden. Ze zijn herkenbaar aan hun strakke vorm en kunnen opgevouwen worden zodat u een maximale doorkijk behoudt.

Vouwgordijnen worden geconfectioneerd op basis van gordijnstof en zijn verkrijgbaar in meer dan 100 krimpvrije stoffen. Onze uitgebreide collectie biedt een ruime waaier van tijdloze uni’s, van transparant tot verduisterend. Zo goed als alle vouwgordijnen kunnen we trouwens naadloos confectioneren.

Voor meer informatie omtrent de vouwgordijnen, kom gerust een kijkje nemen in onze showroom waar steeds een medewerker voor je klaar staat of download onze brochure over de vouwgordijnen.

Het plisségordijn met oneindige mogelijkheden. Licht en elegant, passend bij elk interieur!

Plisol is een licht en elegant gordijn, bestaande uit een gevouwen stof dat zich bij het optrekken opvouwt als een harmonica. Een belangrijke troef van Plisol is dat dit plisségordijn door zijn vorm excelleert in zijn toepassingsmoge-
lijkheden. Deze raamdecoratie kan namelijk bij elk type raam (gebogen / hoekige / rechte ramen, erkers etc.)
gebruikt worden en is ook uitermate geschikt als koepeloplossing. Verder is Plisol een heel compacte en plaatsbesparende oplossing.

In functie van de transparantie van de stof kan het licht veel of weinig gefilterd worden en uw ruimte al dan niet verduisteren. Kortom, Plisol is een sfeervolle oplossing tegen fel zonlicht.

Voor meer informatie omtrent het plisségordijn, kom gerust een kijkje nemen in onze showroom waar steeds een medewerker voor je klaar staat.