Inbouwrolluiken of traditionele rolluiken in pvc of aluminium (alu) zijn weer helemaal in. Hun bijzondere isolatie- en beveiligingscapaciteiten zijn daar niet vreemd aan. Winsol biedt u een ruime keuze voor elke stijl en smaak. Bij renovatie kunnen enkel inbouwrolluiken geplaatst worden indien dit type reeds aanwezig is in de woning.

Voor meer informatie omtrent inbouwrolluiken, kom gerust een kijkje nemen in onze showroom waar steeds een medewerker voor je klaar staat of download onze brochure over inbouwrolluiken.

Download onze brochure

Opbouwrolluiken worden tijdens de raamproductie boven op het raam gemonteerd. Opbouwrolluiken zijn dan ook een uiterst efficiënte oplossing bij zowel nieuwbouw als bij renovatie:

  • het rolluik wordt mee met het raam geplaatst
  • de rolluikkast is goed geïsoleerd om eventuele warmteverliezen tegen te gaan
  • weinig of geen verlies aan ruimte of lichtinval

Voor meer informatie omtrent opbouwrolluiken, kom gerust een kijkje nemen in onze showroom waar steeds een medewerker voor je klaar staat.

Voorzetrolluiken in pvc, aluminium (alu) of staal, zijn heel eenvoudig te plaatsen. U hoeft bovendien geen schade te vrezen aan uw interieur of aan uw buitengevel. Ideaal dus bij renovaties. Door de vele keuzemogelijkheden qua type lamel (PVC, aluminium of staal) en kleur zijn voorzetrolluiken steeds in harmonie met uw gevel.

Beschermingskasten

De kasten hebben een esthetische vorm en zijn vervaardigd uit aluminiumprofielen. Voor de minikast is er keuze tussen de 45° afgeschuinde kast en de afgeronde kast. Bij de maxikast is enkel de 45° afgeschuinde kast beschikbaar.

Minikast 137 mm 150 mm 180 mm 205 mm
Maxikast 245 mm 300 mm 360 mm

Geleiders

De aluminium U-vormige geleiders zijn voorzien van een neopreenstrip of borstel die zorgen voor een betere geluidsdemping.

Lamellen

Wij bieden hier een ruime keuze aan verschillende lamellen in PVC, aluminium en staal.

Voor meer informatie omtrent voorzetrolluiken, kom gerust een kijkje nemen in onze showroomwaar steeds een medewerker voor je klaar staat of download onze brochure over voorzetrolluiken .

Download onze brochure

Download onze brochure